logo oNama je organiziran kao društvo sa ograničenom odgovornošću u privatnoj svojini za građevinarstvo, inžinjering, proizvodnju, promet i usluge. Sa oko 150 stalno zaposlenih radnika, ”OKI” d.o.o. Sarajevo je specijaliziran za proizvodnju i usluge u oblasti izvođenja građevinskih radova. Raspolaže vlastitom modernom opremom, mehanizacijom i transportom.

”OKI” d.o.o. Sarajevo je na zadovoljstvo svojih kupaca / investitora izgradio i predao mnoge, veoma zahtjevne objekte koji po svojoj namjeni i veličini zaslužuju posebnu pažnju i koji su prikazani u prigodnom katalogu realizovanih objekata. Korisnici usluga i poslovni partneri ”OKI” d.o.o. Sarajevo su mnogobrojni investicioni i privredni subjekti, također obuhvaćeni pomenutim katalogom.

Koristeći vlastita pozitivna iskustva i stručna znanja "OKI" d.o.o. Sarajevo je dostigao tehničko-tehnološki i marketinški nivo da je u mogućnosti ponuditi i realizovati najsloženije projekte primjerene potrebama domaćeg tržišta.

U posljednje vrijeme „OKI“ d.o.o. Sarajevo se bazirao na izgradnju objekata za tržiše gdje se i sam pojavljuje kao investitor.

 

Želimira Vidovića Kelija br. 4A/7, 71000 Sarajevo,
Bosnia and Herzegovina, BA

T: +387 33 711 700 | F: +387 33 711 725
www.okisarajevo.ba | Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.